Ana Sayfa| Kadınlar | Ceketler | Keb Eco-shell Ceket W Fjällräven Siyah

Keb Eco-shell Ceket W Fjällräven Siyah

  • Ürün NO: RAVENTR1886
  • 300 Depoda mevcut olan
 Bir soru sor 

₺33,779.51  ₺6,030.46

Lütfen seçiniz:

Boyut



Renk

Siyah


Min: 0
*Karýþýk Kapalý
Sepete At:

tüm Yıl Boyunca Değişken Hava Koşullarında Zorlu Maceralar Için Esnek Teknik Ceket. Yüksek Performans Ve Düşük çevresel Etki Için Esnek Eko Kabuktan Yapılmıştır. Malzeme, Vücudun Hareketlerini Doğal Olarak Takip Ettiği Ve Aktif Olduğunuzda Içeride Oluşan Nemi Dışarı Attığı Için Aynı Zamanda Dayanıklıdır. Ceketin Minimalist Tasarımı, Gerçekten Kötü Havalarda Bile Güvenilir Korumaya Sahip Olurken Aynı Zamanda Ileri Itmeyi Kolaylaştıran Trekking Ve Kayak Turu Için Mükemmel Bir Seçimdir. Kesim, Mükemmel Uyum Ve Hareket özgürlüğü Için Dikkatlice Işlenmiştir. Tam Oturan Kapüşonda Bir Kask Için Yer Vardır Ve Görüşü Veya Başın Hareketini Sınırlamadan Iyi Koruma Için Ayarlanabilir. Ceket Açıklığı, Havalandırma Için Her Iki Ucundan Da Kolayca Açılabilen Iç Koruyucu Kapaklı, Iki Yönlü Suya Dayanıklı Bir Fermuara Sahiptir.

gizli Körüklü Geniş Göğüs Ceplerine, Bir Ceket Giydiğinizde Bile Erişilebilir. Tırmanma Kemeri Veya Kalça Kemerli Sırt çantası Ve Cep Telefonunu Ve Diğer Küçük Eşyaları Yerinde Tutan Elastik Ağ Iç Cepleri Vardır. Yanlardaki Iki Yönlü Fermuarlar Fazla ısıyı Dışarı Atar. Etek Ucu Bir Kordonla Ve Kol Manşetleri Cırt Cırtlı Olarak Ayarlanabilir. Eco-shell, Florokarbon Içermeyen Emprenye Işlemine Tabi Tutulmuş, Suya Dayanıklı, Nefes Alabilen Ve Sürdürülebilir Sert Kabuklu Bir Kumaştır.

eco-shell, Geri Dönüştürülebilir Polyesterden (hem Geri Dönüştürülmüş Hem De Yeni) Yapılmıştır Ve üretim Sırasındaki Tüm Emisyonlar Ve Ulaşım Iklim Dengelemelidir.


Copyright © 2024 fjallravenmont.com.